Sila kongsi info / jawatan kosong ini sekarang..

Jawatan kosong kerajaan dan swasta terkini 2015

Thursday, 20 June 2013

Senarai Pemenang Bertuah RM50 Bersama Careeron9

 |  at  10:56 pm  | Inspirasi by  Jawatan Kosong 6 comments

Assalamualaikum dan Selamat Malam semua.. Terutama sekali yang telah menyertai Peraduan Menang RM50 Bersama Careeron9. Alhamdulillah.. Terkejut juga admin melihat sambutan yang bergitu Hot sekali.. Lebih 1000 penyertaan dalam masa yang agak singkat 24 Jam sahaja.
Kini tanpa membuang masa admin dah menyemak senarai dan nama yang menyertai contest ni.

Senarai Pemenang Bertuah

Tempat Pertama RM50
Nama : MOHD SHAMSUL
Email : mshamsul.hamzah@gmail.com

Tempat Ke-2
Nama : SITI NOOR FAUZANA BT MAT TAHIR
Email : tfauzanna@gmail.com

Tempat Ke-3
1. Nama : NUR SURAYA
    Email : nursuraya09@gmail.com

2. Nama : AZRI RAHIMI BIN DIN
    Email : allien986@gmail.com

Senarai pemenang sudah saya umumkan..
Bagi pemenang Tempat Pertama dan Ke-2 sila emailkan no akaun Maybank anda atau sesiapa yang mempunyai akaun Maybank (sila inbox nama penuh sekiranya anda menghanta no akauan maybank pihak ke3) melalui email yang tertera diatas. Sila emailkan ke careeron9@gmail.com

Bagi pemenang tempat Ke-3
Sila emailkan ke Careeron9@gmail.com No telefon Anda beserta rangkaian.

Admin ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada yang telah menyertai Contest ini walaupun tidak sebesar mana pun ganjarannya.. Tujuan Admin hanya untuk mengeratkan silaturrahim antara kita..

Terima Kasih Semua..





Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET

Langganlah jawatan kosong melalui e-mail.

Dapatkan info jawatan kosong terkini terus kepada email anda. Sila masukkan email anda dibawah dan klik pada Submit.

Advertisement

Advertise here

Lagi jawatan kosong berkaitan :

6 comments:

  1. tahniah pada para pemenang.. takde rezeki saya

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih Lin Azlina.. kerana menyertai Contest ni..

    ReplyDelete
  3. tak dapek nak monang...tak polah lenkali wat lg yo. :)

    ReplyDelete
  4. baru join semalam, hari nie dah umum name pemenang... tahniah pade yg menang =)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...
    Maaf sebab lambat meberi respon kepada pemenang..
    Insya Allah 22 Jun (Pagi)nnt admin akan berikan hadiah seperti yang diumumkan.. Admin masih menunggu maklumbalas email dari pemenang Tempat pertama, kedua dan 1 lagi tempat ketiga... Dan Azri Rahimi akan admin berikan No topup nnt yer...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...
    Admin dah jelaskan untuk topup kepada 2 org pemenang.. dan pemenang tempat Pertama.. Nampaknya pemenang tempat kedua belum lagi memberi respon kepada admin... Hurm...

    ReplyDelete

Dapatkan langganan PERCUMA

Jadilah sebahagian dari 10K pelanggan kami ! Kini lebih mudah untuk melanggan iklan jawatan kosong. Dapatkan info jawatan kosong terkini di Malaysia terus kepada email anda.

Setelah anda melanggan, sila pastikan anda pergi ke email yang dimasukkan dan sila approved langganan anda.

My Ping in TotalPing.com Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector My Zimbio
Business Blogs Top career_jobs blogs Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs - Blog DirectoryCareer-Jobs blog Bloggers - Meet Millions of Bloggers Feedage Grade A rated
Find us on | About Me | Powered by Blogger | Dibawakan oleh Mizan.
back to top