Sila kongsi info / jawatan kosong ini sekarang..

Jawatan kosong kerajaan dan swasta terkini 2015

Thursday, 16 May 2013

Jawatan kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran Malaysia (SPP) - TERBUKA 2013

 |  at  10:21 am  | Inspirasi by  Jawatan Kosong 29 comments


Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran sebagai Pihak Berkuasa Melantik bertanggungjawab bagi melantik Anggota Perkhidmatan Pelajaran. Pelantikan adalah tertakluk kepada kekosongan jawatan dan permohonan dibuka sepanjang masa bagi jawatan berikut:

1. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG41 (Guru Siswazah)
2. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma Gred DGA29 (Guru Bukan Siswazah)
3. Pegawai Pendidikan Pegajian Tinggi Gred DH41 Dan DH29
4. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N17
5. Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W17
6. Penyelia Asrama Gred N17
7. Pembantu Pengurusan Murid Gred N17
8. Pegawai Khidmat Pelanggan Gred N17
9. Pembantu Makmal Gred C17

MUAT TURUN IKLAN DAN CARA MEMOHON

Tarikh tutup permohonan : TERBUKA 2013
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

logo spp

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET

Langganlah jawatan kosong melalui e-mail.

Dapatkan info jawatan kosong terkini terus kepada email anda. Sila masukkan email anda dibawah dan klik pada Submit.

Advertisement

Advertise here

Lagi jawatan kosong berkaitan :

29 comments:

  1. Macam mana nak mohon ni. Perlukan respon cepat. Email sy siti.nurumairah@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. saya nak mohon di spp. tapi link tu xda cara untuk mohon. email sy siti.nurumairah@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. saya nk mohon di spp sbgai pembantu tadbir tp sya xjmpa link untuk borang online..email sy cokletmusic_paah92@yahoo.com.terima kasih

    ReplyDelete
  4. sya nk mmbuat pmohonn di spp..sbgai pmbantu tadbir. tp link utk mmbuat pmohonan tdk ada.email sya cokletmusic_paah(2@yahoo.com terima kasih

    ReplyDelete
  5. Saya nak mohon tapi tiada link untuk mohon email ay tomelfai_89@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Sis siti...try p laman web www. jobsmalaysia, and kat bhgian carian tu tulis ' pegawai pendidikan' then click kat carian,finally insyallah nnt kluar la nama2 tmpat tersbt...harap dpt mmbntu, gud luck :)

    ReplyDelete
  7. Salam....cmne nak mohon ni??? Ade link x utk muat turun borang??? Mohon email saya iesha_aqua88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  8. bagaimana mahu mohon? help please.

    ReplyDelete
  9. Saya nak tahu cara memohon email ke puteriinkay@yahoo.com.borang saya cr tiada pun.

    ReplyDelete
  10. Saya cuba cari cara memohon tapi x dak pun....boleh email cara memohon keputeriinkay@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. mcm mane nk mohon,boleh tlng emel link kat syahjah@gmail.com..tq bnyk2 jase anda

    ReplyDelete
  12. boleh tlng emal link.tq bnyk2 jase anda.

    ReplyDelete
  13. Saya nak mohon tapi tiada link. Boleh emailkan link borang permohonan kepada twinyna@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  14. Salam semua..
    try g wbsite jobsmalaysia.gov.my..log in/register bg yg blum de account..then, g kt "pilihan sektor pekerjaan", then kemaskini bahagian surunhajya prkhidmatan pelajaran(SPP)..anda diberi 3pilihan..fill/update jwatan bg yg dh pernah mohon jwatan laen slaen yg di iklankan di SPP..
    diharapkan dpt membantu semua.

    ReplyDelete
  15. perlu memohon di job malaysia...

    ReplyDelete
  16. sy dftr melalui jobs malaysia.

    ReplyDelete
  17. tolong post kn borang permohonan kat saya pliz....
    eten_akatsuki93@yahoo.com
    permohonan untuk pembantu takbir....
    minta tolong jasa baik anda..
    sent link pun xpa

    ReplyDelete
  18. tolong post kn borang permohonan kat saya pliz....
    izz_zayd92@yahoo.com
    permohonan untuk pembantu takbir....
    minta tolong jasa baik anda..
    sent link pun xpa

    ReplyDelete
  19. how to apply without any info or link??
    email me link or application form plz to yhtan9@gmail.com / yhtan9@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. ni email sy fadzlihpa82@gmail.com

    ReplyDelete
  21. please emel link untuk borang permohonan
    are_in89wow@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. bagaimana kaedah permohonan ni email saya qaululqutb@gmail.com

    ReplyDelete
  23. saya nak mohon, minta jasa baik sesiapa ada link atau borong utk mohon ke email saya nabilah3406@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. saya nak mohon, minta jasa baik sesiapa yg ada link atau borong utk memohon jawatan2 tersebut sila email kepada saya nabilah3406@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. camne cara saya nk memohon jawatan di SPP

    ReplyDelete
  26. camne cara saya nk memohon jawatan di SPP...norandsaad@yahoo.com

    ReplyDelete

Dapatkan langganan PERCUMA

Jadilah sebahagian dari 10K pelanggan kami ! Kini lebih mudah untuk melanggan iklan jawatan kosong. Dapatkan info jawatan kosong terkini di Malaysia terus kepada email anda.

Setelah anda melanggan, sila pastikan anda pergi ke email yang dimasukkan dan sila approved langganan anda.

My Ping in TotalPing.com Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector My Zimbio
Business Blogs Top career_jobs blogs Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs - Blog DirectoryCareer-Jobs blog Bloggers - Meet Millions of Bloggers Feedage Grade A rated
Find us on | About Me | Powered by Blogger | Dibawakan oleh Mizan.
back to top