Sila kongsi info / jawatan kosong ini sekarang..

Jawatan kosong kerajaan dan swasta terkini 2015

Friday, 22 March 2013

Temuduga Terbuka Pembantu Tadbir di Kementerian Pelajaran Malaysia

 |  at  11:37 am  | Inspirasi by  Jawatan Kosong 6 comments

Temuduga Terbuka Pembantu Tadbir di Kementerian Pelajaran Malaysia. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk datang temuduga sebagai Pembantu Tadbir di KPM negeri kedah.

Berikut adalah iklan jawatan kosong sebagai Pembantu Tadbir:-





Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET

Langganlah jawatan kosong melalui e-mail.

Dapatkan info jawatan kosong terkini terus kepada email anda. Sila masukkan email anda dibawah dan klik pada Submit.

Advertisement

Advertise here

Lagi jawatan kosong berkaitan :

6 comments:

  1. xdak pon link nak tengok temuduga ni kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai..kn kt ats tu dh tulis 8 tmpt utk interview..reject awl2 la..tafsir maklumat pun failed.

      Delete
  2. Bkn org kedah pn boleh p kn?

    ReplyDelete
  3. Sijil ke sahkn ke?

    ReplyDelete
  4. Sijil2 perlu sahkan ke?

    ReplyDelete

Dapatkan langganan PERCUMA

Jadilah sebahagian dari 10K pelanggan kami ! Kini lebih mudah untuk melanggan iklan jawatan kosong. Dapatkan info jawatan kosong terkini di Malaysia terus kepada email anda.

Setelah anda melanggan, sila pastikan anda pergi ke email yang dimasukkan dan sila approved langganan anda.

My Ping in TotalPing.com Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector My Zimbio
Business Blogs Top career_jobs blogs Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs - Blog DirectoryCareer-Jobs blog Bloggers - Meet Millions of Bloggers Feedage Grade A rated
Find us on | About Me | Powered by Blogger | Dibawakan oleh Mizan.
back to top