Sila kongsi info / jawatan kosong ini sekarang..

Jawatan kosong kerajaan dan swasta terkini 2015

Wednesday, 28 March 2012

Pro Blogger Malaysia Ben Ashaari buat segmen 'BEN ASHAARI DAN RAKAN BOGGER' Jom Join Bersama

 |  at  8:49 pm  | Inspirasi by  Jawatan Kosong 13 comments



Jawapan CareerOn9 untuk soalan Ben Ashaari
Guano Gu Make Soghe....
Ayat Klate ler katakan.... Hehehehe..

 Hurm... agak menarik bukan... Bila Blogger Top Malaysia Buat segmen ni...
Jom terjah apa yang Ben Ashaari postkan...

SILA KLIK DISINI UNTUK TERJAH

Berikut antara petikan dari post beliau..

Ramai dok tanya , bila blog mereka nak aku promote ? Biasanya kalau aku nak promote dalam bentuk entri yg bertajuk Blog Pilihan ni , aku amik dari widget FOLLOWER .. Memandangkan ada ramai yang tanya , maka aku buat la segmen 2 jam ni yer ..
Ingat ! Kena cepat .. 2 jam saja . Bermula jam 8 malam hingga 10 malam ini kemudian entri di biarkan selama sejam lagi .. Dan mereka yang dah antar , terus diupdate dalam blog. Dalam erti kata lain , mereka dah boleh terus blogwalking blog berkenaan . Dan ingat , ini bukan segmen kaya trafik atau kaya follower. Cuma jika inginkan kenalan rakan blogger yang baru , baru leh join. Tiada paksaan . Lambat , maaf .. tak layan dah yer ..
Ok , nak join ..  segera yer .. Caranya , Sila buat satu entri khas ..
  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : BEN ASHAARI DAN RAKAN BOGGER dan linkkan ke entri ini .
  3. Jawab soalan ringkas ini .. 
    • Anda ternampak seorang rakan anda sedang makan di sebuah gerai , kemudian anda menyapanya. Soalannya , apakah ayat pertama sekali yang akan anda lafazkan ?
  4. Siap ? Tinggalkan saja url entri korang di ruangan komen entri ini .
Bila dah antar , cuba baca entri ini pulak. Apa kaitannya dengan soalan yang aku tanya tadi dan fikirkan maksud tersiratnya..

Hah ape lagi jom sertai SEKARANG...!!!!!

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET

Langganlah jawatan kosong melalui e-mail.

Dapatkan info jawatan kosong terkini terus kepada email anda. Sila masukkan email anda dibawah dan klik pada Submit.

Advertisement

Advertise here

Lagi jawatan kosong berkaitan :

13 comments:

  1. amboii tukang promotee yee

    ReplyDelete
  2. hi pka join segmen yg sama.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    terima kasih! :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...slm kenal dr mama dr segmen yg sama....

    http://maszull.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  4. kn kadang2 kite dh nmpk terang2 g kte tao die dh uat pe. . . td bb dh terbiase kte pn tnye la lagi kn hehehe


    eda pn dri segmen yg same. . .


    http://eusaida.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-bogger.html

    ReplyDelete
  5. sggah bw:) dri segmen yg same^^ http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-bogger.html . .jmput2 bw di blog sy:) tqvm

    ReplyDelete
  6. Terima Kasih kerana meninggalkan jejak di sini..

    Sila bertukar Links bersama Sy..

    sila ke

    http://careeron9.blogspot.com/2012/03/free-link-exchange-to-improved-google.html

    Jom tingkatkan Google PR bersama2.. Tq semua..

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ben-ashaari-dan-rakan-blogger/

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama,

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    done follow.

    ReplyDelete
  9. singgah n follow sini . dari semen bro ben . salam kenal . fell free to visit me back okay :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-bogger.html

    ReplyDelete
  10. miss z datang sini!! :D singgh dari segmen abg ben...senang2 datanglah blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-bogger.html

    ReplyDelete
  11. singgah bace jawapan :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-bogger.html

    ReplyDelete
  12. Hai..icumm dari segmen yg sma..bru brkesempatan bw..jemputlah dtg jenguk2 blog icum^^
    Baru je berblogger

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. salam kenal dr cik BUAYA.. follow sni :)

    ReplyDelete

Dapatkan langganan PERCUMA

Jadilah sebahagian dari 10K pelanggan kami ! Kini lebih mudah untuk melanggan iklan jawatan kosong. Dapatkan info jawatan kosong terkini di Malaysia terus kepada email anda.

Setelah anda melanggan, sila pastikan anda pergi ke email yang dimasukkan dan sila approved langganan anda.

My Ping in TotalPing.com Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector My Zimbio
Business Blogs Top career_jobs blogs Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs - Blog DirectoryCareer-Jobs blog Bloggers - Meet Millions of Bloggers Feedage Grade A rated
Find us on | About Me | Powered by Blogger | Dibawakan oleh Mizan.
back to top