Sila kongsi info / jawatan kosong ini sekarang..

Jawatan kosong kerajaan dan swasta terkini 2015

Sunday, 25 March 2012

Info Menarik : Pro Blogger Ben Ashaari :Segmen 2 jam : Khas buat mereka yang baru je bergelar blogger

 |  at  1:24 pm  | Inspirasi by  Jawatan Kosong 3 comments

Ahaa .. sapa yang baru buat blog ni ? Kenapa buat blog ? Hehe.. apa sekali pon tujuannya , biarlah sesuatu yang bermanfaat buat pembaca kita walaupun hanya bercerita mengenai diri sendiri , okeh ! Jangan buat cerita yang menjatuhkan maruah orang lain secara terang-terangan apatah lagi tanpa sebarang bukti .. Kalau tak kisah bab saman maka kisahlah bab dosa dan pahala yer ..

Ok … segmen ni , sekadar satu segmen untuk merapatkan persahabatan dengan rakan rakan blogger yang sering singgah baca blog aku ini dengan mereka yang baru lagi dalam dunia blog. Kira dapat geng baru la yer .. Tapi bukan untuk tingkatkan trafik tau ! Nak tingkatkan trafik , tu lain isunya..
Segmen ni akan tamat jam 3 petang ini (25/3/2012 ) dan dipromosi sehingga jam 8 malam .. Untuk join , sila buat satu entri ..

Hurmmm... itulah Program Bersama Ben Ashaari... menarik bukan...

Untuk Lebih info mengenai PRO Blogger Malaysia ni... 

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET
Tags:

Langganlah jawatan kosong melalui e-mail.

Dapatkan info jawatan kosong terkini terus kepada email anda. Sila masukkan email anda dibawah dan klik pada Submit.

Advertisement

Advertise here

Lagi jawatan kosong berkaitan :

3 comments:

  1. Salam perkenalan... Dari segmen yg sama... :-)

    http://ciknurulsiezuka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.htmls

    ReplyDelete
  2. just found u from ben ashaari...nice blog. visit mine too

    ReplyDelete

Dapatkan langganan PERCUMA

Jadilah sebahagian dari 10K pelanggan kami ! Kini lebih mudah untuk melanggan iklan jawatan kosong. Dapatkan info jawatan kosong terkini di Malaysia terus kepada email anda.

Setelah anda melanggan, sila pastikan anda pergi ke email yang dimasukkan dan sila approved langganan anda.

My Ping in TotalPing.com Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector My Zimbio
Business Blogs Top career_jobs blogs Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs - Blog DirectoryCareer-Jobs blog Bloggers - Meet Millions of Bloggers Feedage Grade A rated
Find us on | About Me | Powered by Blogger | Dibawakan oleh Mizan.
back to top